Mediapunt Leeman
 > Disclaimer

Disclaimer

De Hendrik August Leeman-website is een site van Hendrik August Leeman, Leuvensesteenweg 221, 3390.

Om aangenaam met elkaar om te gaan

Als je op deze website iets bestelt of koopt, word je verondersteld om onze algemene voorwaarden gelezen te hebben. Die vind je onderaan elke pagina.

Neem ze even door, zeker als je hier voor het eerst komt. Zo weet je wat je van ons mag verwachten en wat wij van onze klanten verwachten. Dat helpt ons om vlot en aangenaam met elkaar om te gaan.

Wat je zeker moet weten
  • Alle teksten en afbeeldingen op deze website zijn niet bindend.
  • De aangeduide prijzen gelden enkel op het moment dat je de website bezoekt, uitgezonderd fouten met betrekking tot de afbeelding, waarvoor Hendrik August Leeman niet verantwoordelijk kan worden gesteld.
  • Wij kunnen op elk moment en zonder dat aan te kondigen prijzen aanpassen en informatie toevoegen, verwijderen of wijzigen.
  • Wij doen er alles aan om op deze website correcte en volledige informatie te geven, maar een foutje maken overkomt iedereen wel eens. Wij kunnen daar niet voor aansprakelijk gesteld worden. Ook niet voor de schade die het gevolg zou kunnen zijn van je bezoek aan deze website en het gebruik van de informatie die je hier vindt of net niet vindt. Je begrijpt ook dat wij niet kunnen instaan voor de inhoud van de websites waarvan wij een link opgenomen hebben.
  • De teksten, foto's, illustraties en gegevens op deze website zijn eigendom van Hendrik August Leeman. Je mag ze niet kopiëren, aanpassen of publiceren zonder dat je daarvoor op voorhand van ons expliciet toestemming gekregen hebt.

Lees zeker ook de algemene voorwaarden.
Deze winkel wordt u aanbevolen door
Mail Winkelkar